(ВІДЕО) Розпочалася підсумкова перевірка профпідготовки військовослужбовців Адміністрації та підрозділів центрального підпорядкування

НАЗАД
06 червня 2018 11:19

Підсумкова перевірка рівня професійної підготовки військовослужбовців Адміністрації та підрозділів центрального підпорядкування розпочалася на базі Окремої комендатури охорони і забезпечення Державної прикордонної служби України, що у Бортничах.

Аби забезпечити належний рівень перевірки та охопити весь особовий склад Адміністрації Держприкордонслужби та органів центрального підпорядкування, перевірка, яка триває від учорашнього дня, буде проходити до 20 червня 2018 року.

Під час перевірки буде оцінено виконання службово-прикладних вправ стрільби із пістолета, перевірено рівень фізичної підготовленості і навички з тактичної медицини, а також проведено заняття з особистої безпеки.

Варто зазначити, що матеріальне забезпечення бази, де проходять заняття, підтримується на належному рівні. Приміщення облаштовані сучасним обладнанням та забезпечені усім необхідним. Для перевірки та відпрацювання вправ, навичок та теоретичних і практичних занять особовий склад управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності Департаменту особового складу Адміністрації Державної прикордонної служби України розробив нову методику і впровадив найновіший та передовий досвід професійної підготовки військових.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси